Į DELFI redakciją kreipėsi skaitytojai, teigiantys, kad yra palikti nežinioje. 16.25 Lietuvos turėjęs pakilti lėktuvas, praėjus beveik 6 valandoms vis dar stovi oro uoste.

„Pagal tvarkaraštį turėjome išskristi 15:25. Keleiviai buvo susodinti į lėktuvą, lėktuvas pajudėjo ir sustojo. Kondicionierius neveikė, lauke +3O nebuvo kuo kvėpuoti ir stovėjome dvi su puse valandos taip.

Keleiviams pradėjus rėkti, visus keleivius išlaipino, tai nors yra kuo kvėpuoti. Maisto ar vandens nedavė. Dabar nėra informacijos, kada skirsime. „Ryanair“ puslapyje rodo, kad skrydis vyksta laiku. Kauno oro uosto puslapyje rodo, kad lėktuvas atskris 23:15, 3 val. vėluodamas, bet dar nepakilome, o skrydis trunka 4 val.! Beveik 200 žmonių sėdim be informacijos, daug žmonių su mažamečiais vaikais“, - rašė skaitytoja.

Kauno oro uosto strateginės komunikacijos skyriaus vadovė Agnė Mažeikytė DELFI teigė neturinti informacijos, dėl kokių priežasčių skrydis buvo atidėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)