Pranešama, kad restoranai duris atvers antroje 2020 metų pusėje.

„Mes ilgai ieškojome tinkamiausios vietos pirmiesiems restoranams Lietuvoje ir Latvijoje. Džiaugiuosi, kad kartu su „Akropolis Group“ pasiekėme bendrą sutarimą ir pirmieji šio populiaraus prekės ženklo restoranai bus atidaryti būtent jų prekybos centruose, – sprendimą komentuoja „Tallink Grupp“ mažmeninės prekybos ir „Burger King“ frančizės projekto Baltijos šalyse vadovė Katre Kõvask. – Mūsų tikslas yra atidaryti restoranus populiariose, lankomose vietose, kad užtikrintume, jog jie bus matomi ir lankomi nuo pat pirmos jų atidarymo dienos. Neabejojame, kad mūsų stipri partnerystė su „Akropolis Group“ bei prekybos centrų „Akropolis“ ir „Akropole“ žinomumas padės mums sėkmingai įžengti į Lietuvos bei Latvijos greitojo maisto restoranų rinką. Tikimės, kad netrukus galėsime svarstyti ir apie tolimesnę „Burger King“ frančizės plėtrą šiose rinkose.“

„Nuo pat „Akropolių“ atidarymo vadovaujamės ambicija būti pirmu pasirinkimu tiek tarp klientų, tiek tarp žinomiausių prekės ženklų, kuriems dažnu atveju „Akropoliai“ istoriškai taip pat tampa pirmu pasirinkimu žengiant į Baltijos šalių rinką.

Džiaugiamės, kad pasaulyje pripažintas ir gerbėjų mėgstama, o Lietuvoje ir Latvijoje ilgą laiką lauktas „Burger King“ veiklą pradės būtent Lietuvos ir Latvijos „Akropoliuose“ – tai mums didelis sėkmingos veiklos įvertinimas, leisiantis klientams pasiūlyti dar platesnį maitino įstaigų pasirinkimą.“, – sako „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

„Tallink Grupp“ įsigijo pasaulinio greitojo maisto tinklo „Burger King“ frančizę Baltijos šalyse 2019 metų rudenį. Kompanija atidarė pirmuosius šio prekės ženklo restoranus Taline, Estijoje, šių metų gegužės 20 d. Įmonė iš viso planuoja atidaryti daugiau nei 40 „Burger King“ restoranų Baltijos šalyse. Skaičiuojama, kad tai sukurs per 800 naujų darbo vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)