Klaipėdos regiono savivaldybės nusprendė skirti 400 tūkst. litų naujam maršrutui reklamuoti.

Prisidėti prie planuojamo naujo maršruto į Londoną finansavimo buvo pagrindinė Vengrijos pigių skrydžių bendrovės „WizzAir” sąlyga.

Palangos oro uostas oro bendrovei įsipareigojo per metus suteikti įvairių pusės milijono litų vertės mokesčių lengvatų Iš Klaipėdos apskrities savivaldybių buvo prašoma kone antra tiek.

Skiriamai paramai Klaipėdos regiono savivaldybių tarybos dar turės pritarti lapkričio pabaigoje vyksiančiuose posėdžiuose.

„Jei šios sumos bus patvirtintos, sunkiai vykstančios derybos su „WizzAir” gerokai pasistūmės į priekį. Tačiau jau dabar tvirtinti, kad nauja kryptis tikrai atsiras, dar negalime. Juk galutinai apsispręsti turi pati oro bendrovė. Vis dėlto tai, kad svarbiausia jos sąlyga bus įgyvendinta, mums suteikia nemažai vilčių”, – teigė Palangos oro uosto direktorė Jolanta Jucevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)