Nuo 2020 m. vasario 3 d. 12:00 val. (vietos laiku) Izraelio vyriausybė pradėjo įgyvendinti priemones, kuriomis siekia Izraelį išlaikyti nepaliestą koronaviruso. Šios priemonės bus galiojančios, kol nebus pranešta kitaip.

Visi keleiviai, kurie lankėsi Kinijoje 14 dienų iki išvykimo dienos į Izraelį, nebus įleidžiami į šalį. Oro linijų bendrovės privalės grąžinti keleivius į kilmės/išvykimo šalį, jei jiems atvykus į Izraelį, jie pažeidžia šią numatytą tvarką. Keleiviai bus apklausiami apie jų ankstesnes keliones, atliekant skrydžio registraciją išvykimo oro uoste. Ši pateikta informacija taip pat bus tikrinama migracijos tarnybos, tiek išvykimo, tiek atvykimo oro uostuose.

Keleiviai, kurie pastebi, kad jiems gali būti pritaikyta ši naujai įsigaliojusi aukščiau aprašoma tvarka ir nusprendžia atšaukti/pakeisti savo kelionę, kviečiami susisiekti su „Wizz Air“ skambučių centru dėl tolesnės informacijos ir pagalbos.

Svarbu: Keleivių turinčių Izraelio pasą/ pilietybę, kelionės nebus paveiktos. Šie keleiviai bus įleidžiami į Izraelį ir tik atvykus gaus atitinkamas instrukcijas iš Izraelio valdžios institucijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)