Naujomis kryptimis bus skraidoma du kartus per savaitę. Paryžiuje oro linijų lėktuvai leisis Beauvais oro uoste, Osle – Sandefjord Torp.

„Norime tapti vietine oro bendrove (...). Didiname skrydžių skaičių už prieinamas kainas“, - trečiadienį spaudos konferencijoje sakė „Wizz Air“ komercijos direktorius Gyorgi Abranas. Anot jo, žiemos sezonu bus išlaikytos visos aštuonios šiuo metu esančios kryptis.

“Atsigaunant ekonomikai jaučiam augančią paklausą, į kurią kompanijos reaguoja labai operatyviai: atidarydamos naujus maršrutus arba didinamos skrydžių skaičių. Prognozuojame, kad visuose trijuose oro uostuose ketinama aptarnauti tiek pat arba daugiau keleivių kaip ir 2008 m., kai buvo 2,5 mln. keleivių. Ir dabar bus tikriausiai daugiausia krypčių per visą Lietuvos aviacijos istoriją“, -spaudos konferencijoje sakė susisiekimo ministras Eligijus Masiulis.

Šį balandį skrydžius iš Vilniaus pradėjusios vengrų oro linijos per metus planuoja aptarnauti apie 300 tūkst. keleivių, iki rugsėjo aptarnauta 115 tūkst., Vilniuje sukurta iki 300 darbo vietų, kurias vengrų kompanija skaičiuoja ne tik savo įmonėje, bet ir susijusiuose sektoriuose.

Šiuo metu vengrai skraidina į Donkasterį, Dortmundą, Barseloną, Eindhoveną, Korką, Londoną, Milaną ir Romą. Šį birželį oro bendrovė atsisakė Stokholmo krypties dėl mažo keleivių skaičiaus.

"Wizz Air" skelbiasi esanti didžiausia pigių skrydžių bendrovė Vidurio ir Rytų Europoje, įmonėje dirba 1,3 tūkst. darbuotojų. Bilietų kainos, kartu su visais mokesčiais viena kryptimi „Wizz Air“ prasideda nuo 90 litų.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją