Nuo 2,5 Lt (1,25 Lt - su nuolaida) iki 3,5 Lt (1,75 Lt – su nuolaida) bilietai, perkami iš vairuotojo, brangs nuo kitų metų liepos 1 d.

Maršrutinių mikroautobusų kainos taip pat paliekamos tokios pačios dar pusmečiui. Šiuo metu kelionė kainuojanti 3 Lt nuo kitų metų vidurio kainuos 3,5 Lt.

Popierinių bilietų pardavimas kioskuose pratęstas iki kovo 31 d. Jais naudotis bus galima iki birželio 30 d. Vienkartinio bilieto kaina autobusui ir troleibusui išlieka 2 Lt.

Nuo liepos pradžios popierinių vienkartinių bilietų prekybos vietose neliks – juos pakeis elektroninė Vilniečio kortelė. Popierinius bilietus bus galima įsigyti tik iš vairuotojo. Kaina – 3,5 Lt.

„Atsižvelgiant į miestiečių pasiūlymus, kad norime suteikti vilniečiams didesnę galimybę geriau susipažinti ir suvaldyti Vilniečio kortelės privalumus ir pačią bilietų sistemą, pasiūlymas pratęsti popierinių bilietų galiojimo laiką iki kitų metų liepos 1 d., o prekybą jais iki balandžio mėnesio“, - kalbėjo Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

Pasak jo, jau dabar gyventojai turi galimybę Vilniečio kortelėje esantį bilietą pasitikrinti internetu, o iki metų pabaigos bus pasirūpinta ir galimybe el. bilietą pasipildyti internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)