Tinklapyje sviesoforai.lt matyti, kad 15 val. sostinėje spūstis buvo susidariusi Ozo gatvėje važiuojant nuo „Akropolio“ „Kuro aparatūros“ gamyklos link.

„Ten gatvė tikrai užsikišusi“, – DELFI sakė „Susisiekimo paslaugų“ vadovė Modesta Gusarovienė.

Geležinio vilko gatvėje šiokia tokia spūstis susidariusi eismo juostoje centro kryptimi.

„Ten bėda nelabai didelė ir turėtų eismas greitai išsivažinėti“, – nurodė M. Gusarovienė.

Ukmergės gatvėje važiuojant į centrą 15 val. eismo dalyvių taip pat buvo daugiau nei įprasta.

„Šias spūstis siečiau su tuo, kad ketvirtadienį Naujieji metai. Žmonėms, ypač tiems, kurie nelabai švenčia Kalėdas, pavyzdžiui, stačiatikiams ši šventė yra netgi svarbesnė. Tai jie turbūt dabar važiuoja į parduotuves“, – sakė M. Gusarovienė.

Pašnekovė sakė, kad tokį paaiškinimą pagrindžia ir tai, kad labiausiai užsikimšusi Ozo gatvė, kur yra keli dideli prekybos centrai.

M. Gusarovienė svarstė, jog ketvirtadienį panašiu metu taip pat gali būti grūsčių tose pačiose vietose, o taip pat ir išvažiavimuose iš miesto, nes žmonės švęs ne tik sostinėje.

„Tačiau po švenčių viskas turėtų stabilizuotis. Šis gruodis nuo ankstesnių metų gruodžių nelabai skiriasi.Spūstys dieną atsiranda, nes šventiniu periodu miestiečių gyvenimas šiek tiek išsibalansuoja“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)