Eismo valdymo centro internetinės svetainės sviesoforai.lt duomenimis, apie 18 val. Vilniuje buvo susidarę 20 spūsčių, kai įprastai tokiu metu būna apie 15.

Daugiausiai spūsčių – Geležinio Vilko, Kareivių gatvėse ir Laisvės prospekte.

Taip pat pirmadienį Vilniuje vyko 74 kelio darbai, eismas buvo apribotas 9 vietose.

Susisiekimo paslaugų“ Eismo skyriaus vadovas Aleksejus Apanovičius praeitą savaitę DELFI sakė, kad visą lapkritį nusimato spūsčių mieste padaugėjimas.

Taip yra dėl prasto oro ir anksti nusileidžiančios saulės.

Lietuvos automobilių kelių direkcija įspėja, kad Šiaurės rytų Lietuvoje ir Klaipėdos apskrityje eismo sąlygas sunkina šlapdriba, Pasvalio ir Biržų rajonuose valomi ir barstomi slidūs magistralinių ir krašto kelių ruožai, kitur šiose vietovėse kelių dangos šlapios.

Kelmės rajone dėl buvusio snygio valomi rajoniniai keliai. Vykstančiųjų šiuose rajonuose prašome atkreipti dėmesį į tai, kad yra slidžių ruožų, todėl neskubėkite, nedarykite staigių manevrų.

Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės keliai daugiausia drėgni, vietomis yra sausų kelių ruožų.

Telšių apskrityje vietomis tvyro rūkas, matomumas sumažėjęs iki 200
metrų.

Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daug kur nedideli krituliai. Vietomis formuosis rūkas, plikledis. Žemiausia oro temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos, pajūryje – iki 3 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)