DELFI susisiekus su „AirBaltic“ kompanija, kuri vykdo skrydžius iš ir į Rygą, įmonės atstovas teigė, kad lėktuvas iš Latvijos neišskrido dėl techninių nesklandumų.

Keleiviams buvo patarta kreiptis į oro bendrovės atstovus oro uoste. Vilniaus oro uoste „AirBaltic“ aptarnauja „Litcargus“ kompanija.

Antradienio vakarą su skrydžių sunkumais susiduria ir keleiviai, turintys išvykti į Romą bei sugrįžti iš Italijos. „Wizzair“ skrydis nukeltas kelioms valandoms. Vilniaus oro uosto internetiniame puslapyje skelbiama, kad turėjęs iš Lietuvos išvykti 17.15 val. lėktuvas oro uostą paliks 00.15 val. Prieš vidurnaktį turėję parskristi keleiviai, pagal oro uosto informaciją, grįš tik trečiadienį, 6 val. ryto.

Vilniaus oro uosto generalinis direktorius Gediminas Almantas DELFI teigė, kad oro uoste antradienį jokių esminių sutrikimų nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)