Pirmadienį iš ryto savivaldybė patikslino, kad ribojimai vis dėlto bus iki kovo 31 d.

Eismo ribojimo metu Geležinio Vilko gatvės dalyje tarp A. Goštauto ir V. Pietario gatvių bus susiaurinta važiuojamoji dalis: važiuojant Geležinio Vilko gatve nuo Vingio parko link miesto centro, transporto eismas iš esamų dviejų eismo juostų vyks tik viena eismo juosta, o, važiuojant Geležinio Vilko gatve nuo miesto centro link Vingio parko, iš esamų dviejų eismo juostų eismas vyks tik viena eismo juosta.

Taip pat 2012 m. lapkričio 19 d. iki 2013 m. kovo 31 d. nuo 7 val. iki 20 val. taip pat bus draudžiamas krovininių automobilių eismas, išskyrus aptarnaujantį, kurių ribota masė didesnė nei 7,5 tonos, Geležinio Vilko gatve tarp Savanorių prospekto ir T. Narbuto gatvės.

O nuo 6 val. iki 22 val. draudžiama važiuoti didžiagabarite ir (ar) sunkiasvore transporto priemone (jų junginiu) Geležinio Vilko gatve ir pagrindinėmis gatvėmis, kuriomis bus nustatyti apylankos maršrutai Vilniaus mieste.

Vilniaus miesto savivaldybė raštu kreipėsi į Susisiekimo ministeriją dėl tranzitinio transporto perskirstymo ir nukreipimo krašto keliais prieš Vilnių. Rekomenduojama vairuotojams iš A1 į A2 arba A14 (nuo Kauno, Ukmergės ar Molėtų) aplenkti Vilnių ir važiuoti 108 ir 172 krašto keliais per Dūkštą ar Maišiagalą.

Anot savivaldybės, darbų zoną rekomenduojama apvažiuoti kitomis Vilniaus miesto pagrindinėmis ir aptarnaujančiomis gatvėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)