Automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda nuo 10 iki 190 km abi eismo juostos sausos, nuo 190 iki 306 km I-ma eismo juosta šlapia, II-ra šlapia, vietomis yra šlapio sniego košės. Vilnius-Panevėžys abi eismo juostos sausos.
Likusioje šalies dalyje be kritulių. Magistralinių kelių dangos daugiausiai sausos, krašto - vietomis provėžotos. Eismo sąlygos geros.

Rajoniniai keliai su didesniu eismo intensyvumu sausi ar provėžoti, kiti rajoniniai keliai apsnigti, pasidengę prispaustu sniegu ar apledėję. Slidoki. Valomi šių kelių papustytos vietos, platinami, barstomi eismui pavojingi kelių ruožai.

Šilutės rajone krašto kelyje Nr. 206 Šilutė-Rusnė 6,5 km, dėl apsemto kelio ruožo apribotas eismas (bendras apsemto ruožo ilgis 445 m, vandens gylis apie 60 cm) lengvieji automobiliai perkeliami specialia technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, viso - 14,655 km., vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai. Viso - 45,575 km. Vandens gylis siekia apie 65-110 cm.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją