Buvęs „airBaltic“ viceprezidentas tvirtino darbą nusprendęs keisti, nes ieškojo naujų iššūkių.

„Iš pradžių „airBaltic“ plėtra Lietuvoje buvo intensyvi ir tikrai uždeganti kalbant apie patį iššūkį. Prasidėjus krizei kilo daug klaustukų dėl strategijos ir tapo aišku, kad ji niekada nesugrįš į tą patį modelį, dėl kurio aš atėjau. Ieškojau naujo iššūkio. Farmacija man visuomet buvo įdomi sritis, turiu daug draugų medikų“, – DELFI teigė jis.

Tadas Vizgirda
Po T. Vizgirdos pasitraukimo reorganizuota ir „airBaltic“ atstovybė Lietuvoje, jai vadovaus administracijos vadovas.

„Sumažinome filialo apimtį. Dabar tai yra filialas, kurio pagrindinis tikslas yra aptarnauti mūsų korporatyvinius klientus, agentūras ir pardavinėti bilietus. Nėra įgulų, nėra Lietuvoje reziduojančių lėktuvų, todėl reikia mažiau personalo“, – komentavo jis.

Toli nuo aviacijos buvęs „airBaltic“ viceprezidentas neketina trauktis – mielai visuomeniškai konsultuos Vyriausybę šiais klausimais.

„Esu kalbėjęs su E. Masiuliu (susisiekimo ministru – DELFI) ir R. Žyliumi (ūkio ministru – DELFI), kad visuomet atsiliepsiu telefonu, jei jie skambins ir norės, kad visuomeniškai patarinėčiau strategijos, aviakompanijos kūrimo klausimais. Visuomet esu atviras padėti ten, kur galiu. Šiuos šešerius su puse metų mano tikslas buvo plėsti aviaciją", – teigė pašnekovas.

Per kelias laisvas dienas T. Vizgirda ketina žaisti golfą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)