Pranešime spaudai bendrovės „Sundor“ prezidentas Bezalelas Karvatas teigia, kad naujuoju skrydžiu prasidės visus metus truksiantis bendradarbiavimas, o kitą sezoną skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę. „Tikimės, kad turistai iš Izraelio susidomės didelėmis Lietuvos siūlomomis galimybėmis, o Lietuvos turistai atras Izraelio ir Šventosios Žemės įvairovę“, - sako p. B. Karvatas.

„Tiesioginiai skrydžiai tarp Vilniaus ir Tel Avivo rodo aiškų dviejų tautų žmonių norą draugiškai ir intensyviai bendrauti”, - naujo skrydžio svarbą pranešime spaudai pabrėžia ir Seimo narys, užsienio reikalų komiteto pirmininkas, tarpparlamentinių ryšių su Izraelio Knesetais grupės pirmininkas Emanuelis Zingeris.

1977 m. įsteigta bendrovė „Sundor“ yra patronuojamoji „El AL Israel Airlines“ įmonė, kurios pagrindinė veikla - užsakomųjų reisų vykdymas. Bendrovė skraidina keleivius į populiarias atostogų vietas, tokias kaip slidinėjimo kurortai Šveicarijos, Italijos, Prancūzijos ir Austrijos Alpėse, į Graikijos salas, Kiprą, Paryžių, Amsterdamą, Barseloną ir kitur. Taip pat vykdo užsakomuosius piligrimų kelionių reisus - dažniausiai jų pageidaujama iš Lenkijos, Slovakijos, Italijos ir Ispanijos.

2011 m. „El Al“ pervežė apie 350 000 keleivių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)