"Šiai dienai mes ieškome įvairių naujų verslo plėtros galimybių, kurių tarpe yra ir galimas oro skrydžių bendrovės steigimas ar dalyvavimas jos veikloje. Be abejo, toks sprendimas nėra daromas per kelias dienas ar paskubomis, tad apie galutinį atsakymą kalbėti kol kas yra anksti. Galiu tik patikinti, kad Lietuvos situacija yra palanki naujiems bendrovės plėtros projektams", - sako jis.

Anot jo, apie tai ar pradėti investicinius projektus, susijusius su oro linijų bendrovėmis Lietuvoje ar kitose šalyse, įmonių grupė planuoja svarstyti artimiausiame „Tez Tour“ įmonių vadovų susirinkime, praneša bendrovė.

A. Sukovo teigimu, toks kompanijos žingsnis nebūtų netikėtas, nes tokio verslo galimybės buvo svarstomos ir ankstesniais bendrovių veiklos metais.

"Šis klausimas visuomet buvo ir išlieka atviras „Tez Tour“ įmonių grupėje. Jei toks sprendimas bus priimtas, plėtra bus daroma greitai", - sako jis.

Jo teigimu, bendrovė šiuo metu turi ilgalaikės partnerystės sutartį su "FlyLAL Charters" įmone, kuri ir toliau aptarnauja bendrovės klientus, vykstančius į poilsinius kurortus. "Šiandien esame patenkinti mūsų partneriais, o jų keitimo galimybių kol kas nesvarstome, net ir tuo atveju, jei būtų priimtas sprendimas žengti į oro transporto rinkas", - sako jis.

Įmonių grupės "Tez Tour" vadovų susirinkimas planuojamas šios savaitės pabaigoje.

Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatorius "Tez Tour" atstovybės veikia Turkijoje, Ispanijoje, Egipte, Kuboje, Dominikos Respublikoje, Tailande, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir kitose šalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją