Vairuotojai, prisiregistravę prie šios programėlės, karšto maisto pristatymo paslaugą JAV San Fransisko centre pradės teikti šią savaitę, pirmadienį pranešė „Uber“.

Klientai užsisakyti maisto galės iš virtinės vietos kavinių, įskaitant graikiškų sumuštini parduotuvę „Souvla“ ir įžymybių šefo Michaelo Minos barą „The Ramen Bar“.

Ši paslauga yra dalis „Uber“ pastangų panaudoti daugiau kaip 200 tūkst. vairuotojų tinklą plėtrai į naujas aptarnavimo sferas.

Įmonė šiuo metu maisto pristatymo paslaugą „UberEats“ siūlo šešiuose miestuose.

Ji taip pat eksperimentavo su įvairiausių prekių, pradedant dizainerių kostiumais Niujorke, ir baigiant dantų pastos Vašingtone, pristatymo paslaugomis.

DELFI primena, kad taksi įmonių žudiku vadinamas startuolis „Uber“ yra platforma, vienijanti automobilių vairuotojus ir keleivius.

Išmaniojo telefono programėle keleiviai gali išsikviesti automobilį, kuris jį nuvežą į reikiamą vietą. Atrodytų, kad tai įprasta taksi paslauga, tačiau iš tiesų „Uber“ vairuotoju gali tapti bet kuris asmuo, o ne tik taksi įmonės vairuotojas. Tai piktina tradicines taksi paslaugas teikiančias įmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)