Tai bus šeštoji „Švaros brolių“ tunelinė plovykla Vilniuje ir devintoji Lietuvoje, ją projektuoja „2L architektai“, statybas planuojama pradėti 2019 m. trečiąjį ketvirtį, o veikti ji pradės 2020 m. antrąjį ketvirtį.

Į „Švaros brolių“ plovyklą M. Jakulis Jason investuoja pirmą kartą. M. Jakulis Jason yra advokatų kontoros „AAA Law“ įkūrėjas, kompanijos „AAA Holdingas“, kuriai priklauso „Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius“ ir „Grand Hotel Kempinski Vilnius“, valdybos pirmininkas. Kartu su partneriais jis įkūrė „Airport hotels fund“, skirtą vystyti ar įsigyti viešbučius prie Vilniaus, Krokuvos, Rygos ir kitų Europos oro uostų. M. Jakulis Jason yra prisidėjęs prie „Vilnius tarptautinės mokyklos“ ir „Erudito licėjaus“ steigimo, taip pat įsteigė ne pelno siekiantį Mariaus Jakulio Jason paramos fondą „MJJ fondas.Lt“.

„Investuodamas visada atsižvelgiu ne tik į galimą finansinę grąžą, man taip pat svarbi projekto kuriama vertė ir vartotojams, ir šaliai, kurioje gyvename. Be to, kad pats esu lojalus „Švaros brolių“ klientas, šios bendrovės veiklą identifikuoju kaip lietuviško verslo sėkmės istoriją, kuri turi didžiulį potencialą tarptautinei plėtrai. Tai mane ir paskatino apsispręsti investuoti“, – sako M. Jakulis Jason.

2018 m. „Švaros broliai“ gavo 10,07 mln. eurų veiklos pajamų – 41 proc. daugiau nei 2017 m., pajamos automobilių švaros srityje atitinkamai didėjo beveik 1,7 karto ir pasiekė 6,84 mln. eurų.

2019 m. birželio mėnesį bus atidaryta pirmoji tunelinė plovykla Klaipėdoje, Minijos g. 90, o paskutinįjį metų ketvirtį duris atvers plovykla Vilniuje, prie Gariūnų, Dubliškių g. 5.

2020–2021 m. planuojama atidaryti 10 naujų plovyklų Baltijos šalyse, jau yra pasiekti susitarimai dėl dalies tunelinių plovyklų statybų 2020 m. Planų įgyvendinimui bendrovė kartu su partneriais skirs apie 25 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)