Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojama padėtis ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

„Veho Oy Ab“ per susijusį ūkio subjektą „VEHO Eesti AS“ Lietuvoje užsiima didmenine komercinių ir keleivinių automobilių, atsarginių dalių prekyba.

„Aktsiaselts Silberauto“ vykdo naujų keleivinių automobilių, lengvųjų komercinių automobilių ir sunkvežimių, taip pat atsarginių dalių ir aksesuarų didmeninę prekybą Estijoje bei Lietuvos Respublikoje veikiančiam susijusiam ūkio subjektui „Silberauto“.

„Silberauto Estonia AS“ pagrindinė veikla yra mažmeninė prekyba naujais ir naudotais keleiviniais automobiliais, lengvaisiais komerciniais automobiliais, autobusais ir sunkvežimiais, atsarginėmis dalimis ir aksesuarais Estijoje.

UAB „Silberauto“ užsiima komercinių ir keleivinių automobilių, atsarginių dalių mažmenine prekyba, teikia automobilių remonto ir nuomos paslaugas Lietuvoje.

„Silwi Autoehituse Aktsiaselts“ teikia automobilių restauravimo ir specializuotas automobilių konstravimo paslaugas Estijoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją