Osvaldas Gedgaudas spalio 13-ąją 1991 metais pagamintą „Peugeot 405” nusipirko Utenoje už 700 litų. Pakeliui į namus automobilis sugedo, todėl jį paliko remontuoti Anykščiuose.

Po keturių dienų iš remonto dirbtuvių atsiimtas „Peugeot 405” kelyje Radiškis–Anykščiai–Rokiškis vėl užgeso. Vyras automobilį paliko pakelėje. Tądien jam pablogėjo sveikata ir jis atsigulė į ligoninę, kurioje praleido tris savaites.

Automobilis buvo nutemptas, sulaukus vairuotojų skambučių esą jis trukdo eismui. Kai vyras kreipėsi dėl automobilio, jam buvo pasakyta, kad už nutempimą ir saugojimą jam reikės sumokėti 900 Lt. Vyras sako tokių pinigų neturįs.

„Esame humaniški ir visada atsižvelgiame į finansinę žmonių padėtį. Mašinos savininkas pirmiausia turėtų ateiti pas mus ir pasikalbėti”, – sakė Policijos laikinai sulaikytas transporto priemones gabenančios ir jas saugančios Anykščių bendrovės „Gedvi” direktorius Gediminas Strepeikis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją