Sezono metu numatyti 62 skrydžiai per savaitę.

Šią vasarą iš Kauno oro uosto lėktuvai kils į du Sicilijos miestus – jau nuo pernai pažįstamą Trapanį ir tiesioginių skrydžių sąrašą papildysiantį Komisą, kurį bus galima pasiekti du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir sekmadieniais.

Dar viena nauja vasaros sezono kryptis – tiesioginiai skrydžiai į vakarų Airijoje esantį Noką.

„Planuojantys atostogas šiltuose kraštuose šiemet turės galimybę rinktis net iš devynių saulėtų kurortų, o keliaujantiems Jungtinės Karalystės, Airijos, Vokietijos ir Norvegijos kryptimis pasiūlysime dar daugiau skrydžių. Esame sukūrę visas sąlygas patogiai pasiekti Kauno oro uostą ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių turistams, todėl kaip ir pernai laukiame intensyvaus vasaros sezono“, – sako laikinai einantis Kauno oro uosto generalinio direktoriaus pareigas Jonas Gurskas.

Naujajame tvarkaraštyje numatyti skrydžiai į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Komisą, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Noką, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Bristolį, Edinburgą, Birmingemą, Frankfurto Haną, Oslo Rygę.

Praėjusiais metais vasaros skrydžių sezono metu Kauno oro uostas sulaukė 544 tūkst. keleivių. Ketvirtadalį visų keleivių sudarė turistai iš kaimyninių šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)