„Generalinis direktorius patikino, kad vyksta intensyvios derybos dėl lėktuvo atgavimo, įgula Lietuvoje yra pasiruošusi. „Small planet Airlines“ „Star1 Airlines“ reisus vykdys ir šiandien ir rytoj“, – sakė jis.

DELFI primena, kad trečiadienį ir ketvirtadienį iš Vilniaus 16.15 val. numatytas „Star1 Airlines” skrydis į Londoną, ketvirtadienį 8 val. – į Žironą.

Tarptautinio Vilniaus oro uosto tinklalapyje skelbiama, kad skrydis į Londoną vėluos ir lėktuvas pakils 17 val.

Trečiadienį iš Londono į Vilnių 22.15 val. turėtų parskristi tos pačios bendrovės lėktuvas, ketvirtadienį 15.05 val. – iš Žironos.

DELFI primena, kad naktį iš antradienio į trečiadienį nepakilo „Star1 Airlines“ lėktuvas iš Dublino. Kaip DELFI sakė K. Auryla, jis sulaikytas lizingo bendrovės prašymu dėl nesumokėtų įmokų.

Kelionių organizatorius „Star1 Holidays“ išplatintame pranešime informuoja, kad nepaisant sutrikusio bendrovės „Star1 Airlines“ skrydžių grafiko, „Star1 Holidays“ vykdys savo įsipareigojimus turistams – poilsinės kelionės bus vykdomos pagal numatytą tvarkaraštį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją