„Vykdomi daugiau kaip 4 km ilgio Jonavos gatvės rekonstrukcijos parengiamieji darbai. Esami vandens nuotekų šuliniai įleisti apie 4 cm gilyn, todėl vairuotojai turėtų būti atsargūs, važiuodami gatve laikytis saugaus greičio,“ - pranešime sakė „Kauno tiltų“ Juodų dangų aikštelės vadovas Ramūnas Kiriliavičius, atsakingas už miesto gatvių rekonstrukciją.  

Anot jo, naudojant „Remix plus“ technologiją, jau šį savaitgalį bus pradėtas kloti asfaltas, o vandens nuotekų šuliniai bus atstatyti į reikiamą aukštį ir sulyginti su gatvės danga. Visus darbus šioje gatvėje „Kauno tiltai“ planuoja baigti spalio pradžioje.

„Tai intensyvaus eismo miesto gatvė, todėl siekdami užtikrinti patogesnį transporto eismą, dirbsime ne tik darbo, bet ir poilsio dienomis“, - sakė R.Kiriliavičius.

„Kauno tiltai“ jau suremontavo Chemijos, Keramzito, Pamario, Panerių, Elektrėnų, Biruliškių gatves ir Šiaurės prospektą. Atliekant darbus, naudota „Remix plus“ technologija, kuri leidžia greičiau ir pigiau suremontuoti dangą, pranešė bendrovė.

Savivaldybės duomenimis, Jonavos gatvės rekonstrukcijos vertė yra apie 5 mln. litų, be to, „Kauno tiltai“ už 9,1 mln. litų rekonstruoja Savanorių prospekto estakadą, o „Kauno keliai“ už 9 mln. litų remontuoja K.Petrausko gatvę. Be šių bendrovių, Kauno gatves remontuoja „Kamesta“, „Autokausta“ ir „Fegda“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)