Konkursus Kauno gatvių remonto darbams atlikti laimėjo UAB "Fegda", UAB "Bermanta", UAB "Kelių remonto grupė", UAB "Kauno keliai" ir UAB "Lemminkainen", todėl bus dirbama pagal sudarytus planus.

Įvažiuojamųjų kelių į gyvenamuosius kvartalus ir kiemus remonto programoje numatyti darbai dešimtyje seniūnijų. Iš viso šiems darbams skirta 1 271 626 Lt. Tai savivaldybės biudžeto lėšos. Kai kurie darbai jau atlikti, o visus likusius numatoma atlikti iki rugpjūčio 31 d.

Gegužę, birželį ir liepą buvo pažymėta 31 gatvė. Likusios bus žymimos rugpjūčio mėnesį. Artėjant rugsėjo 1-jai bus paženklinta 520 pėsčiųjų perėjų, prie mokyklų bus įrengti įspėjamieji ženklai apie vaikų susibūrimus. Šiems darbams skirta daugiau nei 525 tūkst. Lt.

Objektams, finansuojamiems iš kelių priežiūros ir plėtros programos, skirta lėšų gatvių priežiūrai vasaros, žiemos metu ir gatvių inventorizacijai. Iš viso šiems darbams skirta beveik 7 mln. Lt.

Kitoje programoje - Inžinerinių statinių projektavimo, statybos, kapitalinio remonto, rekonstrukcijos darbų už paskolos lėšas 2007 m. - numatyta parengti Panemunės tilto ir Savanorių prospekto nuo A. Mickevičiaus gatvės iki miesto ribos detaliuosius planus, suprojektuoti 9 gatves, atlikti remonto darbus, statyti naujus objektus. Iš viso numatyta atlikti darbų už 23 mln. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją