Likusioje šalies dalyje be kritulių. Magistralinių kelių dangos daugiausiai sausos, krašto - vietomis provėžotos. Rytinėje Lietuvos dalyje provėžų pasitaiko ir magistraliniuose keliuose, informuoja kelininkai.

Rajoniniai keliai su didesniu eismo intensyvumu sausi ar provėžoti, kiti rajoniniai keliai apsnigti, pasidengę prispaustu sniegu ar apledėję.

Kai kuriuose keliuose platinami kelkraščiai, valomi takai, autobusų stotelių įvažos, šiurkštinami slidesni žvyrkeliai.

Šilutės rajone krašto kelyje Nr. 206 Šilutė-Rusnė 6,6 km, dėl apsemto kelio ruožo apribotas eismas (bendras apsemto ruožo ilgis 430 m, vandens gylis apie 45 cm) lengvieji automobiliai perkeliami specialia technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, viso - 10,05 km., vandens gylis - nuo 10 iki 40 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai. Viso - 10,1 km. Vandens gylis siekia apie 30-90 cm.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją