„Vilniaus viešojo transporto“, įmonės viešųjų ryšių atstovė Patricija Elžbieta Zarankaitė „Delfi“ aiškino, kad minėtas atvejis įmonei yra žinomas, o transporto priemonė šiuo metu keleivių nebeveža.

„Keliuose yra pakankamai didelės sniego sankaupos, tai važiuojant autobusui, o keliuose esant tam tikriems nelygumams, buvo pažeistas gofruotas autobuso sujungimas, kuris jungia dvi autobuso dalis. Kadangi buvo pažeistas tas sujungimas, sniegas tiesiog pateko į transporto priemonės vidų.

Šis autobusas iš karto buvo pašalintas iš maršruto. Jis šiuo metu yra grąžintas į autobusų parką, mes jį apžiūrime ir aiškinamės tikslesnes priežastis.

Stengsimės, kad daugiau tokių transporto priemonių į eismą neišvažiuotų ir kad tai nepasikartotų. Atsiprašome keleivių už nepatogumus, kad jiems tokiu autobusu teko keliauti“, – redakcijai sakė P. E. Zarankaitė.

Sniegas 1G autobuse

Atstovė tikino, kad šiuo metu eismo sąlygos keliuose bendrai yra sudėtingos.

„Šiaip vėlavimai yra pakankamai minimalūs, jie būna dėl to, kad mūsų vairuotojai dėl sudėtingų eismo sąlygų stengiasi važiuoti kiek atsargiau, nes yra ir šlapia, ir slidu, o mes norime apsaugoti keleivius, kurie važiuoja tiek transporto priemonėje, tiek laukia stotelėse.

Kai kur yra sunku privažiuoti, kai kur stotelės yra pakankamai apkrautos sniegu, todėl tiek mums sunku privažiuoti, tiek keleiviams įlipti, bet didesnių problemų nepastebime, o jei pastebime, kad kelias užsnigtas ar slidus, užtvertas kelias, informuojame „Grindą“ ir su jais bendradarbiaujame“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)