Pagalbą Rusijos turistams teikianti agentūra „Turpomošč“ pranešime (rusų k.) pareiškė, kad mėgina užsakyti tėvynainiams grįžimo bilietus iš įvairių šalių, įskaitant Bulgariją, Egiptą ir Tunisą.

Agentūra „Labirint“ nutraukė veiklą šeštadienį, teisindamasi nepalankiu rublio kursu, neigiama politine ir ekonomine situacija Rusijoje bei valstybės rekomendacija, kad saugumo struktūrų pareigūnai nevyktų į užsienį, praneša Lenta.ru.

Kiti su sankcijomis susiję pokyčiai Rusijos ekonomikoje:

Rusijos pigių skrydžių bendrovė „Dobrolet“ nutupdė savo lėktuvus. Tai oro linijų bendrovės „Aeroflot“ filialas, po Rusijos savavališkai įvykdyto Krymo prisijungimo skraidindavęs keleivius iš Maskvos į Krymą. Praeitą savaitę bendrovė „Dobrolet“ buvo įtraukta į bendrovių, kurioms taikomos ES sankcijos, sąrašą.

Rusijos maisto higienos tarnyba „Rospotrebnadzor“ uždraudė amerikiečių viskio „Kentucky Gentleman“ importą, pareiškusi, kad gėrime rasta ftalatų – cheminių organinių medžiagų.

Jungtinės Karalystės bendrovės JCB, eksportuojančios traktorius, ekskavatorius ir kitą sunkiąją techniką, pirmininkas pareiškė, kad „jei sankcijos apribos mašinų ir jų atsarginių dalių pardavimą, JCB tai akivaizdžiai pakenks, o šimtams britų kils nedarbo rizika.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)