2006 metais buvo parduoti 1601 automobiliai, pardavimo pajamos sudarė 338,690 mln. Lt.

„Šiemet planuojama Lietuvos rinkai pristatyti ne tik naujus automobilių modelius, bet ir stipriai išplėsti prekybos tinklą bei automobilių servisą. Tam tikslui jau įsigyti sklypai Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje. Pradėti projektavimo darbai“, - teigė UAB „Silberauto“ direktorius Rimantas Stankevičius.

2007 metais UAB „Silberauto“ pardavė 479 „Mercedes–Benz“, „Chrysler“, „Jeep“ ir „Dodge“ lengvuosius automobilius, 1279 sunkvežimius ir 447 mikroautobusus.

„Daimler AG“ koncernas šiais metais Lietuvos rinkai pateiks nemažai naujienų: gegužę pirkėjai galės įsigyti naująjį sportinį „Mercedes-Benz CLC“ kupė modelį, rudenį – naująjį kompaktiškąjį „Mercedes–Benz GLK“ SUV klasės automobilį. Pavasarį – vasarą Lietuvos keliuose pasirodys atnaujinti „Mercedes-Benz“ CLS, SL, A ir B klasių modeliai.

„Chrysler LLC“ Lietuvos pirkėjams pateiks naują „Jeep Grand Cherokee“ modelį, atnaujintus „Chrysler Grand Voyager“ bei „Dodge Journey“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją