Nuo liepos 10 d. 14 val. iki liepos 13 d. 3 val. bus uždarytas kelias Klaipėda-Liepoja nuo posūkio į Nemirsetą iki sankirtos su keliu Šiauliai-Palanga, keliu Šiauliai-Palanga nuo Palangos miesto ribos iki Vydmantų gyvenvietės.

Važiuojant į Palangą keliu Klaipėda-Liepoja, bus galima atvykti pro Nemirsetą, Klaipėdos pl., važiuojant į Kretingą - Normantų sankryžoje pasukus iš kelio Klaipėda-Liepoja į kelią Klaipėda-Kretinga.

Važiuojantiems nuo Liepojos ir iš Palangos į Kretingą, bus galima važiuoti keliu link Žibininkų k., toliau važiuojant link Rudaičių ir Kretingos arba ties posūkiu į Šventąją pasukti kryptimi link Darbėnų.

Atvažiuojantys nuo Kretingos pusės, turės važiuoti tais pačiais keliais, kaip ir važiuojantys link Kretingos.

Kaip teigia policija, visais atvejais vairuotojai turės vadovautis laikinais kelio ženklais, nurodančiais apylankų kryptis.

Renginio metu automobilių statymas kelyje Klaipėda-Liepoja numatytas nuo posūkio į Nemirsetą iki trasos ribų. Palangos mieste automobilius bus galima statyti vadovaujantis kelio ženklais ir mieste esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)