Papildomų reisų lėktuvai iš didžiausio Švedijoje Stokholmo Arlandos oro uosto sekmadieniais kils 20.45 val., o pirmadieniais ir ketvirtadieniais – 21.05 val. Papildomų reisų lėktuvai iš Vilniaus oro uosto kils pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais 6.40 val.

„Papildomi SAS reisai tarp Stokholmo ir Vilniaus – tai atsakas į iš Lietuvos skraidančių mūsų verslo klientų, norinčių pasiekti kelionės tikslą kuo ankščiau ryte, prašymus. Verslininkai, skraidantys mūsų lėktuvais tarp Vilniaus ir Kopenhagos, tokią galimybę turi jau dabar“, - pažymėjo SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

Šiuo metu SAS tarp Stokholmo ir Vilniaus keleivius skraidina 24 kartus per savaitę, t.y. darbo dienomis iš šių oro uostų vykdo po 2 skrydžius per dieną, o šeštadieniais ir sekmadieniais – po vieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)