Pranešime spaudai nurodoma, kad akcija pratęsiama dar 24 valandomis. Akcijos metu, „Ryanair“ klientai gali įsigyti bilietus nuo €9.99 į vieną pusę skrydžiams lapkričio, gruodžio, sausio ir vasario mėn.

Pasiūlymas galioja iki 2015 m. lapkričio 3 d. vidurnakčio įsigyjant bilietus įmonės svetainėje.

Skelbiama, kad „Ryanair“ pasiūlymas galioja daugiau kaip 370 skirtingų maršrutų iš kurių populiariausi yra: Briuselis, Kelnas, Kopenhaga, Dublinas, Edinburgas, Londonas, Mančesteris, Paryžius.

„Ryanair" tikisi per ateinantį dešimtmetį kasmet aptarnauti po 180 mln. keleivių, praneša BBC.

Toks rodiklis 20 mln. lenkia ankstesnį Airijos oro transporto bendrovės rodiklį. Iš viso įmonė savo 2015 metų prognozėse tikėjosi per 12 mėnesių aptarnauti 105 mln. klientų.

Atnaujino „Ryanair" savo prognozes pastebėjusi 37 proc. kilstelėjusį savo pusmečio ikimokestinį pelną - jis pasiekė 1,23 mlrd. eurų.

Lyginamuoju laikotarpiu, t.y. per šešis mėnesius iki rugsėjo 30 d., „Ryanair" keleivių skaičius išaugo 13 proc. ir pasiekė 58,1 mln., o pajamos šoktelėjo 14 proc. ir perkopė 4 mlrd. eurų ribą.

Įmonė taip pat nurodo, kad 2015 metų pelnas greičiausiai pasieks viršutinę jos skelbto 1,175-1,225 mln. eurų intervalo ribą, tačiau itin daug įtakos skaičiams turės paskutiniųjų trejų metų mėnesių užsakymų aktyvumas.

Per pastaruosius 12 mėnesių „Ryanair" akcijų vertė pakilo 70 procentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)