Ispanijos USO ir „Sitcpla“ profesinės sąjungos tikina planuojančios streikuoti sausio 8, 10 ir 13 dienomis dėl nepatenkinamų darbo sąlygų.

Pagal susitarimą su Ispanijos darbo organizavimo institucijomis, profesinės sąjungos aptarnaus visus skrydžius tarp Ispanijos salų, tačiau tik 50 proc. skrydžių tarp salų ir žemyninės Ispanijos bei tik 25 proc. skrydžių tarp Ispanijos ir kitų šalių, esančių toliau nei 500 kilometrų.

„Dėl Ispanijos vyriausybės pastangų užtikrinti sklandų skrydžių tvarkaraštį ir mūsų lėktuvų įgulų Ispanijoje palaikymo, antradienį, sausio 8 d., tikimės veikti pilnu pajėgumu“, - teigiama „Ryanair“ pranešime.

Tuo tarpu „Sitcpla“ profesinės sąjungos atstovas Mauricio Gabala patikino, kad streikas vyks, nes sąjungos nemato jokių „Ryanair“ kompromiso ženklų. Jo teigimu, sąjungos mano, kad „Ryanair“ neišvengs skrydžių sutrikimų. „Daugybė keleivių patirs nepatogumų“, - sakė M. Gabala.

„Ryanair“ praeitais metais susidūrė su daugybe pilotų ir kitų lėktuvų įgulos narių streikų, kurie privertė oro linijų bendrovę atšaukti šimtus skrydžių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją