Ši mašina sukurta naudojant populiaraus mikroautobuso “Renault Trafic” bazę. 2003 m ir per pirmąjį 2004 m. mėnesį "Renault Trafic" buvo perkamiausias tokio dydžio komercinis automobilis Renault atstovybeje UAB "Sostena". Prototipas yra trumpesnis už originalų “Trafic”, tačiau platesnis.

Tad vidaus erdve jis primena ištaigingus didžiuosius amerikinius vienatūrius. Tačiau sykiu šį automobilį galima priskirti ir pikapų kategorijai, mat galinė jo dalis gali būti ir atvira. Šis automobilis panašus ir į visureigį – mat jį varo keturi ratai.

Po variklio gaubtu įmontuotas 2,5 litro turbodyzelinis agregatas išvystantis 135 AG pajėgumą. Gamintojai sako, jog šis automobilis būtų labai tinkamas foto ar televizijos žurnalistams, mat iš jo atviros platformos galima viską puikiai filmuoti ar fotografuoti 360 laipsnių kampu. Atvira platforma gali būti uždaroma nuo keleivių skyriaus, skaidriu stiklu, tačiau gali likti ir atvira.

Tačiau kol kas šis automobilis – tik ateities studija. Ar pateks jis kada nors ant gamyklos konvejerių, to „Renault“ gamintojai mums nepraneša.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją