Neoficialiomis žiniomis, tokį prašymą Vilniaus savivaldybei pateikė bendrovės „Kauno keliai“ ir vienos didžiausių Latvijos kelių ir tiltų statybos bendrovių „Latvijas tilti“ konsorciumas. Tačiau savivaldybė išsamiau nekomentuoja padėties, nors neneigia gavusi tokį raštą.

„Prašymas iš rangovų yra gautas. Jis bus nagrinėjimas, išnagrinėjus prašymą, galėsime pateikti detalesnę informaciją“, - BNS raštu atsakė Vilniaus savivaldybės Miesto ūkio ir transporto departamento vadovas Virginijus Pauža.

Su „Kauno kelių“ vadovu Ramūnu Šiliniu BNS kol kas nepavyko susisiekti, o „Latvijas tilti“ atstovė Regina Barkauskienė paprašė atsiųsti klausimus raštu. Ji patvirtino, jog yra pateikta pretenzija savivaldybei.

Estakados statybos darbai pagal sutartį turi būti baigti šių metų birželio 28 dieną.

Estakada, kuri sujungs Geležinio Vilko gatvę su A.Goštauto gatve, kol kas neatidaryta eismui. Dėl ilgai trunkančių ir statybos darbų nepatenkinti vairuotojai bei šalia esančių biurų darbuotojai.

Rangovai turėjo rekonstruoti 1121 metrų ilgio gatvės atkarpą, pastatyti 177,5 metro ilgio estakadą posūkiams į A.Goštauto gatvę, įrengti aplinkosaugos ir eismo saugos priemones. Darbų vertė - 31,229 mln. litų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)