Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 447 krovinių vežimo paraiškos. 121 paraiška buvo atmesta, dar dėl 45 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. Dauguma atmestų krovinių vežimo paraiškų (72 vienetai) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

15 vienetų krovinių vežimo paraiškų praėjusia savaitę buvo atmesta nustačius, jog su krovinio vežimu yra susijusios Baltarusijos vyriausybės valdomos įmonės. Kitos paraiškos buvo atmestos įvertinus kitas kompleksines rizikas (atitikimą ES, JAV, JT ir kitoms sankcijoms, sustabdytas ar nutrauktas sutartis ir pan.).

Daugiausia paraiškų buvo atšaukta naftos gabenimui – nebuvo patvirtintos paraiškos atvykti 591 vagonams su šiomis prekėmis. Bendrovė taip pat atmetė krovinių vežimo paraiškas 141 konteineriui, 49 vagonams su statybinėmis medžiagomis bei 45 vagonams su cheminėmis ir mineralinėmis trąšoms.

Iš viso nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo“ yra sulaukusi 1955 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, kovo mėnesį patvirtintos 1462 krovinių vežimo paraiškos. 447 paraiškos buvo atmestos. Dauguma šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (258 vienetai) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją