Kaip DELFI pasakojo skaitytojas Vilius, keliaudamas iš Palangos į sostinę kelyje Klaipėda-Kaunas jam teko labai sulėtinti greitį.

Apie 70 km nuo Klaipėdos dėl kelio darbų automobiliai priversti judėti lėčiau.

„Jau apie 15 minučių tenka važiuoti 10 km/h greičiu. Matosi, kad ir visi kiti aplink juda iš pajūrio: kas su dviračiais, kas su kemperiais“, - pasakojo vilnietis.

Vilius teigė taip pat pastebėjęs, kad pakelėje stoja automobiliai dėl perkaitusių variklių.

Sunkiai sekėsi judėti ir netoli Kryžkalnio. Kaip vėliau informavo DELFI skaitytojas, netoli šios vietos 7 km teko važiuoti apie 45 min. Eismą stabdo kai kuriose vietose uždaryta viena magistralės juosta.

Užkaitęs variklis
Spūstis magistralėje Kaunas-Klaipėda

Automobilių spūstis pirmadienio vakarą susidarė ne tik nuo pajūrio pusės. Kaip DELFI pasakojo vilnietė Rasa, jai teko lėtai namų link judėti ir Nemenčinės plentu į Vilnių.

Apie 19 val. DELFI sulaukė dar vieno skambučio. Nuotraukų atsiuntęs vilnietis Darius pasakojo, kad spūstis važiuojant į Vilnių susidarė jau beveik nuo pat Nemenčinės.
Spūstis Nemenčinės plente
Spūstis Nemenčinės plente
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (544)