Nusprendę vykti į naujametinę kelionę autobusu buvo tikri, kad keliaus patogiai: dviejų aukštų autobusu, kur jų lauks tokie patogumai kaip karšti gėrimai ir interneto ryšys.

„Buvo numatyta kelionė į Vieną dviejų aukštų autobusu su internetu, kavos virimo aparatu ir kitais patogumais, nes kelias – tolimas. Mes atvykome į Kauną, kur laukėme dviejų aukštų autobuso, bet ten jo nebuvo. Atvažiavo nedidelis dviejų aukštų autobusas ir nedidelis mikroautobusiukas, nes į vieną visi keliautojai netelpa“, - pasakojo keleivė.

Pasak jos, žmonės buvo paskirstyti, kas kaip sėdės atvažiavusiuose autobuse ir autobusiuke.

„Mes esame keturių žmonių kompanija, tad mums dviejų aukštų autobuse buvo numatytas stalas, kur žmonės sėdi vienas priešais kitą ir turi staliuką. Mus perkėlė į mikroautobusiuką, o ten situacija tragiška, nėra vietos kojoms ir šąla galūnės, sėdi persikreipęs, persisukęs. Taip nuvykome iki Alytaus. Aišku, netylėjome, nes taip tęsti kelionės negalima tolimesnį kelią, nors Lietuvoje gal ir gali taip pavažiuoti“, - kalbėjo moteris.

Galiausiai susitarta, kad dalis žmonių persėdo į mikroautobusą, taip pakeisdami juo jau važiavusius keleivius.

„Mums paaiškinta, kad naktį sugedo 2-iejų aukštų autobusas ir pakaitinio tokio autobuso nėra, - konstatavo ji. - Pakėlėme šurmulį, kad taip negalima ir mes ne už tai mokėjome pinigus.“

Pasak jos, kelionės organizatoriai žmones ramina, kad ieško kitos transporto priemonės, bet kol kas nieko nerado.

„Kai kurie žmonės, kurie vyko tiek autobusu, tiek mikroautobusu, sakė, kad nori nutraukti kelionę ir susigrąžinti pinigus, bet gražiai pakalbėjome ir jais patikėjome, kad iki pirmos nakvynės mums ras autobusą, - vylėsi pašnekovė. - Sąlygos buvo numatytos vienos, dabar jų nėra. Tokiomis sąlygomis nebūtume važiavę.“

Skaičiuojama, kad žmonėms kelionė kainavo apie 500 litų, žmonės išvyko gruodžio 30 d. ir grįš sausio 1 d. naktį.

„Prieš pat kelionės pradžią paaiškėjo, kad sugedo suplanuotas autobusas. Nedelsiant reagavome ir pirmiausia užtikrinome, kad kelionė prasidėtų laiku ir nenukentetų kelionės programa. Nuolat palaikydami ryšį su kelionės vadove, klientus informavome, kad iki pirmos nakvynės vietos kelionė bus vykdoma dviem mažesniais autobusais, o toliau kelionė bus vykdoma vienu dideliu autobusu. Autobusą pavyko surasti greičiau ir klientai jau nuo Varšuvos, dar šiandien, tęs kelionę vienu dideliu autobusu", - DELFI komentavo „Novaturo" rinkodaros projektų vadybininkas Aurimas Janušauskas.

Jis dėstė, kad bendrovė apgailestauja, kad klientams teko patirti nepatogumų dėl keičiamo transporto pirmąją kelionės dieną.

„Darėme viską, kad užtikrintume programos tęstinumą. Toliau dėsime pastangas, kad klientai po kelionės grižtų su kuo geriausias įspūdžiais", - sakė A. Janušauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)