Antradienį pigių skrydžių bendrovė pristatė paslaugą „Ryanair šeima ekstra“, jos esmė - nuolaidos užsakomiems vaikų bagažams, jiems rezervuotoms vietoms, jų kelionių draudimui ir kitoms paslaugoms.

Šeimos lėktuvuose galės pasinaudoti kūdikių pervystymo vieta ir galimybe šildyti kūdikiui skirtą maistą, keliaujantys su kūdikiais - pasiimti kelis bagažo vienetus. Skrendantiems su šeimomis daugiau nei du kartus bus siūlomos nuolaidos.

„Mes siūlome vaikų vietų, bagažo ir draudimo nuolaidas, sumažintą kūdikių mokestį, kūdikių pervystymo vietą ir galimybę šildyti kūdikiui skirtą maistą, kūdikiams priklauso 5 kg bagažas, 2 nemokami kūdikių bagažo vienetai, ir automobilio sėdynę, jeigu bus nupirkta atskira sėdėjimo vieta, - vardijo „Ryanair“ marketingo vadovas Kenny Jacobsas. - Liepą mes pristatysime mūsų naują programėlę ir įlaipinimo kortelę mobiliesiems telefonams, ir veliau mūsų naują verslo produktą.”

Bendrovė šiemet įgyvendino ne vieną naujovę, pavyzdžiui, keleiviams paskiria vietas, leidžia neštis nedidelį antrą nemokamą bagažą, atnaujino tinklapį.

DELFI skelbė, jog „Ryanair“ paruošė tinklalapį ir lietuvių kalba. Gegužę pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė savo žiemos tvarkaraštį ir nurodo, kad iš Vilniaus ir Kauno turės daugiau skrydžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)