Kaip buvo pranešama, Rygos oro uoste „airBaltic“ lėktuvui iškilo problemų dėl nosies važiuoklės. Pakilus iš oro uosto, ši problema buvo nustatyta ir ekipažas priėmė sprendimą grįžti atgal į Rygą.

Lėktuve buvo 63 keleiviai, tarp jų – 2 vaikai ir vienas kūdikis, taip pat keturi įgulos nariai. Laineriui nusileidus, jie buvo evakuoti.

Lietuvos užsienio reikalų ministerijos duomenimis, „airBaltic“ lėktuve buvo keli Lietuvos piliečiai, tačiau incidento metu jie nenukentėjo.

Ne pirmas incidentas

Rugpjūčio 24 dieną „airBaltic“ lėktuvas „Bombardier“ taip pat susidūrė su nepaprastąja padėtimi – kilo problemų dėl iš Kopenhagos į Rygą skridusio lėktuvo vieno iš variklių.

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ iš viso turi 24 lėktuvus, iš kurių 12 - „Bombardier Q400 NextGen".

Atšauktas „airBaltic“ skrydis iš Vilniaus į Rygą

Dėl incidento Rygos oro uoste, kur šeštadienį ryte avariniu būdu leidosi Latvijos nacionalinės oro bendrovės „airBaltic“ lėktuvas, atšauktas popietinis šios oro bendrovės skrydis iš Vilniaus į Rygą.

Vilniaus oro uosto duomenimis, taip pat atidėtas ir ryte turėjęs vykti „airBaltic“ skrydis į Rygą.

Vakarinis „airBaltic“ skrydis į Rygą kol kas neatšauktas. Vilniaus oro uosto duomenimis, lėktuvas į Latvijos sostinę turėtų kilti 21.25 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)