Nuo artėjančio žiemos sezono „airBaltic“ vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę. Šios kryptys garsėja nuostabiais paplūdimiais, šiltu oru ir nuostabia gamta. Be to, abiejose vietovėse yra daugybė lankytinų vietų, kuriose galima susipažinti su vietos kultūra ir istorija, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Be naujų maršrutų, „airBaltic“ taip pat padidins skrydžių iš Vilniaus į Malagą dažnumą žiemos sezono metu, kad daugiau keliautojų galėtų susipažinti su dar viena šilta ir įdomia atostogų kryptimi.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad pirmą kartą istorijoje pradedame tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę. Tai keleiviams suteikia galimybę susipažinti su nuostabiomis šalimis. „airBaltic“ siekia savo klientams pasiūlyti patogiausias keliavimo galimybes. Tikime, kad nauji maršrutai puikiai papildys esamą krypčių pasirinkimą“, – teigia „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Visą žiemos sezoną „airBaltic“ Vilniuje dislokuos papildomą orlaivį, tad iš viso Vilniuje bus du orlaiviai.

Vilnius–Tenerifė (Ispanija) kryptimi bus vykdomi 2 savaitiniai skrydžiai. Pirmasis skrydis įvyks šių metų spalio 31 d. Kainos į vieną pusę prasideda nuo 215 Eur.

Vilnius–Dubajus (JAE) kryptimi bus vykdomi taip pat bus vykdomi 2 savaitiniai skrydžiai nuo lapkričio 1 d. Bilietų kainos į vieną pusę prasidės nuo 239 Eur.

Kaip jau buvo pranešta, „airBaltic“ paskelbė artėjančio žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį.

Aviakompanija pradeda 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei pasiūlys apie 80 maršrutų savo tinkle, kurie sujungs Rygą su kitais regiono miestais. Tai didžiausias „airBaltic“ istorijoje naujai pridėtų maršrutų skaičius per žiemos sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)