Pinigų prasimanyti Vilniuje visai nesunku. Tai liudija istorija Perkūnkiemyje, kur apsukruolis buvo įsirengęs, kaip įtariama, nelegalią automobilių stovėjimo aikštelę. Ją apžiūrėję Pašilaičių seniūnijos atstovai pakraupo. „Tai – reketas!” – toks buvo jų trumpas apibūdinimas veiklos, kurią vykdė bendrovė „Geo-3”.

Palikę šioje aikštelėje transporto priemones, Perkūnkiemio gyventojai jas surasdavo užstatytas taksi automobilio. Iš jo išlipęs vyriškis reikalaudavo susimokėti už stovėjimą.

Tvarkos sargai ketina įmonei surašyti protokolus už neteisėtą veiklą ir nelegalią reklamą. Kad leidimo stendui įrengti „Geo-3” neturi, aišku jau dabar.

Pašilaičių seniūnės pavaduotoja Sigita Klimavičienė baisėjosi būdu, kuriuo buvo terorizuojami gyventojai. Nepastebėję užrašo, skelbiančio, kad tai privati mokamoji stovėjimo aikštelė, vairuotojai buvo tiesiog reketuojami.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją