Viename Perto miesto viešbutyje A. Joyce'ui sakant kalbą renginio verslo lyderystės tema dalyviams, kostiumuotas vyras užlipo ant scenos, tėškė jam į veidą tortą ir ramiai nuėjo, matoma televizijos „Channel Seven“ reportaže.

Kol apstulbęs airis valėsi torto likučius, jo užpuoliką sučiupo apsaugininkai.

„Šįryt policija dėl užpuolimo lankėsi viešbutyje Perte, – naujienų agentūrai AFP sakė policijos atstovė. – Buvo suimtas vienas vyras, bet kaltinimai jam nebuvo pateikti.“

A. Joyce'as, kuris per tą renginį kalbėjo apie neseniai paskelbtus tiesioginius skrydžius iš Londono į Pertą, vėliau atsisakė nurodyti, kokie galėjo būti šio užpuolimo motyvai. Pasak verslininko, viskas yra „policijos rankose“.

„Per devynerius metus, kai esu avialinijų vadovas, nutiko daug dalykų; šis yra kitoks, bet jis nėra neįprastas“, – sakė jis žurnalistams.

Paklaustas apie to torto skonį, jis negalėjo pasakyti nieko konkretaus.

„Neturėjau galimybės jo paragauti, nes daugiausia jo pateko ant mano akinių“, – sakė jis.

„Manau, (dabar) mano problema bus rasti Perte gerą cheminę valyklą, taigi jei žinote, prašau rekomenduokite ką nors“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)