Transporto eismo tvarkaraščiai koreguojami atsižvelgiant į keleivių pateiktus siūlymus, taip pat įvertinus pasikeitusią eismo situaciją Vilniaus miesto gatvėse po Vakarinio aplinkkelio atidarymo.
Atsižvelgiant į atliktų vakarinių keleivių srautų tyrimų duomenis 4–ojo maršruto Stotis–Rodūnios kelias–Kirtimai autobusuose, atitinkamai bus keičiamas ir šio maršruto autobusų darbas. Darbo dienomis po 19 val., o savaitgalį – po 18 val. 4–ojo maršruto autobusai nebeužsuks į šias stoteles: Kirtimų, Tiekimo bei Kirtimų geležinkelio stotis.

Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti vasario 27 d., o viešojo transporto stotelėse atnaujinti tvarkaraščiai bus skelbiami taip pat nuo vasario 27 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)