Viešojo transporto savanoriai dirbs pagrindinėse autobusų ir troleibusų stotelėse. Antradienį jie darbą pradės Pramogų arenos, Tauragnų, Karaliaus Mindaugo, Klinikų, Antakalnio žiedo, T. Narbuto, Papilėnų, Baltupių, Spaudos rūmų, Žemynos, rytoj – dar ir Žaliojo tilto, Europos, Šeškinės kalvų ir Kunigo Broniaus Laurinavičiaus stotelėse.

Savanoriai ne tik dalins lankstinukus su viešojo transporto schemomis, supažindins su maršrutų trasomis ir pasikeitimais, bet ir atsakys į visus klausimus apie Vilniečio kortelę, padės susipažinti su naujomis elektroninio bilieto galimybėms, tarp jų ir atsiskaitymas internetu.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat atkreipia dėmesį kad, kaip ir kasmet, nuo rugsėjo 1 dienos, autobusai ir troleibusai pradės važiuoti pagal rudens-žiemos tvarkaraščius.

Todėl keisis visų troleibusų bei autobusų maršrutų darbas.

Pasak pranešimo, žiemos sezonui dėl padidėjusių keleivių srautų į gatves išriedės didesnis transporto priemonių skaičius nei vasarą. 

DELFI primena, kad nuo liepos 1-osios Vilniuje įgyvendinta viešojo transporto pertvarka, po kurios atsisakyta privačių mikroautobusų, atsirado greitieji autobusai, sumažinta troleibusų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)