Įmonė „Grupiniai pardavimai“, kuriai priklauso sistema happyfly.lt, organizavo žaidimą, kurio metu socialinio tinklo dalyviai turėjo pasidalinti žaidimo nuotrauka su savo draugais, bei paspausti mygtuką "patinka".

Laimėtoja buvo išrinkta Svajūnė Miškauskienė, tačiau viena žaidimo dalyvė pastebėjo, kad nuotraukoje yra pavaizduota jos draugė Monika Šimkutė. Tuomet įtarimų kilo ir kitiems socialinio tinklo lankytojams, kurie pastebėjo, kad S. Miškauskienės anketa socialiniame tinkle tuščia. Dabar šios anketos socialiniame tinkle „Facebook“ nepavyksta rasti.

Monikos Šimkutės "Facebook" anketa
„Nuotrauka tikrai mano. Deja, jokios keliones nelaimėjau. O gaila. Na, kažkas pasisavino mano nuotrauką. Keista visa ši situacija. Nesinori įtarti kelionių agentūros, ar kas ten organizavo tą žaidimą, bet tikriausiai nieko kito nelieka. Man tik įdomu kaip išvis šis dalykas buvo išaiškintas. Pati tikrai nebūčiau niekada pastebėjusi, jog su mano nuotrauka yra kita anketa su ne mano vardu ir pavarde. Gal „Facebook“ erdvėje dažnai tokie dalykai vyksta, gal tokie ir yra tų visų žaidimų laimėtojai?“, - svarstė M. Šimkutė.

„Happyfly“ tinklalapyje skelbiama, jog „žaidimo, kuriame galima buvo laimėti kelionę į Rodo salą, laimėtoja iki vasario 29 dienos nesusisiekė, tad naują laimėtoją paskelbsime kovo 10“.

Svajūnės Miškauskienės "Facebook" anketa
„Happyfly“ atsisakė komentuoti atvejį dėl vienodų nuotraukų M. Šimkutės ir S. Miškauskienės socialinio tinklo profilyje ir nurodė, jog jų organizuojamuose žaidimuose pasitaiko ir nesąžiningų dalyvių, todėl laimėtojai skelbiami „Happyfly“ profilyje „Facebook“ ir norėdami atsiimti prizą jie privalo susisiekti asmeniškai bei įrodyti, kad atliko visus veiksmus, reikalingus dalyvauti žaidime.

M.Šimkutės ir S. Miškauskienės anketų vaizdai pateikiami šiuose nuotraukose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)