Lėktuvas buvo evakuotas, o orlaivio stovėjimo aikštelėje įvestas operatyvinis planas „Skydas“.

Keleivių terminalas evakuotas nebus, oro uosto veikla nesutrikdyta, skrydžiai vykdomi pagal numatytą tvarkaraštį.

Daugiau informacijos – netrukus.

Kaip DELFI pranešė vienas oro uoste esantis skaitytojas, skrydyje Bergenas-Vilnius vienas vyras paminėjo sprogmenis ir jis buvo operatyviai sulaikytas ir išlaipintas lėktuvui nusileidus.

„Šiuo metu visi keleiviai jau valandą laukia bagažo skyriuje. Yra apie 10 šeimų su kūdikiais. Nėra jokios informacijos. Nieko nėra iš wizzair atstovų“, - rašė jis.

Kaip BNS informavo Vilniaus oro uosto komunikacijos vadybininkė Agnė Mažeikytė, šiuo metu vis dar tikrinamas bagažas.

„Jis (vyriškis, DELFI pastaba) yra sulaikytas policijos, vis dar yra oro uosto terminale, policijos skyriuje“, - sakė A.Mažeikytė.

17 val. 38 min. A. Mažeikytė informavo, kad operacija „Skydas“ atšaukta.

„Informuojame, kad operacija „Skydas“ Vilniaus oro uoste atšaukta. Atvykę „Aro“ pareigūnai patikrino orlaivyje likusį visų keleivių rankinį ir registruotą bagažą - sprogmuo rastas nebuvo. Apie sprogmenį pranešęs keleivis sulaikytas ir perduotas policijai“, - teigė oro uosto atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (418)