„Atnaujinome m.Ticket ir m.Parking veikimą, dabar fiksuojame tik pavienius atvejus, kai programėlės dar veikia nepilnai, kol visiškai atsinaujins sistema. O toliau maksimaliai tikriname visas sistemas, jų saugumo mechanizmus, taikome papildomas priemones, jog dar efektyviau užtikrintume perduodamų duomenų autentifikavimą ir saugumą, glaudžiai bendradarbiaujame su operatoriais.

Norime pabrėžti, kad jokie asmens duomenys trečiosioms šalims šiuo metu nėra prieinami. Nei mobilieji operatoriai, nei mes neturime konkrečios informacijos, jog iš esmės užfiksuota konkrečių duomenų pateikimo atvejų“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Kaip skelbiama, atradus spragą dėl HTTP HE technologijos saugumo, kuri naudojama prekių ir paslaugų apmokėjimui per mobiliuosius operatorius, įmonė „Susisiekimo paslaugos“ atliko sistemos m.Transportas pakeitimus. Šiai sistemai priklauso m.Ticket, m.Parking programėlės.

Skubiausi pakeitimai įgyvendinti jau vakar: m.Transportas sistema atnaujinta, reikalingus veiksmus atliko ir toliau atlieka operatoriai. Tikinama, kad įgyvendinus visus pakeitimus šiuo metu jokie asmens duomenys trečiosioms šalims nėra prieinami. Įmonė toliau įgyvendins ir papildomus veiksmus sistemos saugumui stiprinti.

Kol vyko tikrinimai m.Ticket programėlėje, nuo vakar buvo laikinai blokuojamas atsiskaitymas kortelėmis. Šį rytą jis atnaujintas ir veikia visiems naudotojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)