Kitas svečias – Christopher Whiteside – Jungtinės Karalystės aviacijos giganto „AJW Group“ generalinis direktorius, taip pat į Lietuvą atskridęs privačiu lėktuvu. Šie žmonės - tai tik pora iš šimtų industrijos lyderių praėjusią savaitę pasirodžiusių Vilniuje. Visi jie susirinko dėl vienos priežasties – apsilankyti tarptautinėje aviacijos konferencijoje „AIR Convention“, skirtoje į Lietuvą pritraukti šios pramonės lyderių verslą, skelbiama pranešime.

Konferencija „AIR Convention“ – iki šiol didžiausias aviacijos industrijos renginys Baltijos ir Rytų Europos regionuose. Dviejų dienų konferencija ir paroda pritraukė per 700 svečių, tarp jų – aviacijos verslo gigantų, tokių kaip „Boeing“, „Airbus“, „Bombardier“, „Flydubai“, „GE Aviation“, „Emirates“, „Lufthansa“ ir kitų, atstovus.

Skaistė Knyžaitė
„Aviacijos sritis yra be galo pelninga ir naudinga valstybei – turizmo plėtra, naujų darbo vietų kūrimas bei verslo sumokami mokesčiai. Tuo tarpu mūsų šalyje apstu talentingų ir darbščių profesionalų, taigi šiai industrijai tikrai turime ką pasiūlyti. Didžiausių aviacijos bendrovių ir organizacijų kaip „Airbus“, „Boeing“ ir Tarptautinės oro transporto asocijacijos (IATA) duomenimis per ateinančius dešimtmečius aviacijos industrija beprotiškai augs, todėl dabar yra pats laikas pozicionuoti Lietuvą kaip potencialią partnerę. Šios industrijos gigantų pritraukimas į Vilnių signalizuoja, kad patraukėme jų dėmesį,“ sako Skaistė Knyzaitė, „AviationCV.com“ generalinė direktorė ir „AIR Convention“ organizatorė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)