„Qatar Airways“ iki sausio 16 dienos vykdo išpardavimą „Travel Festival“, kurio metu tarptautiniai skrydžiai iš JAV siūlomi už pusę kainos. Negana to, savo interneto svetainėje bendrovė pamėtės skrydžių keliomis pasaulinio lygio kryptimis už 0 dolerių, rašo huffingtonpost.com.

Bendrovės tinklalapyje skelbiama, kokiu metu skirtingomis šios savaitės dienomis iš tam tikrų šalių vyks nemokamų bilietų medžioklė.

Pavyzdžiui, nemokamų skrydžių iš Lenkijos galima pradėti ieškoti nuo ketvirtadienio 11 valandos ryto (12 val. Lietuvos laiku), skrydžių iš Didžiosios Britanijos - nuo penktadienio 10 val. ryto (12 val. Lietuvos laiku).

Taip pat tarp bendrovės skelbiamų sąlygų nurodoma, kad galima pirkti tik vieną bilietą (į vieną pusę arba į abi puses).

Ši skrydžių bendrovė iš Lietuvos neskraido.

Norintiems startuoti iš pirmųjų pozicijų, „Qatar Airways“ pateikė keletą užuominų vaizdo įraše, kuriame reklamuojama akcija „Treasure Hunt“.

Vaizdo įraše nurodomos galimos skrydžių datos į Dubajų, Australijos Adelaidės miestą, Singapūrą, Namibiją, Naująją Zelandiją ir Seišelių salas.

Po 12 val. Lietuvos laiku bandantiems užsisakyti bilietus, pradėjo strigti bilietų rezervavimo sistema. Puslapyje buvo ilgai vykdomos užklausos, kurios kai kuriuos buvo nutraukiamos su pranešimu, kad paslaugos šiuo metu negalimos.

Vėliau bendrovės tinklalapyje atsirado įrašas, kad Armėnijos, Azerbaidžano, Bulgarijos, Kroatijos, Gruzijos, Vengrijos, Lenkijos, Rumunijos, Rusijos, Serbijos, Turkijos gyventojams bus skelbiamas naujas laikas, tačiau kol kas jis nenurodytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)