Gegužės 14–21 dienomis „LTG Cargo“ sulaukė 706 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 329 krovinių vežimo paraiškos.

40 paraiškų buvo atmesta, dar dėl 337 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 34 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją, pažymima pranešime.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 177 vagonus: 45 vagonai su kukurūzais, 43 vagonai su cementu, 39 vagonai su nafta ir naftos produktais, 15 vagonų su statybinėmis medžiagomis, 8 kroviniai konteineriuose, 6 vagonai su druska, 5 vagonai su išspaudomis, 16 vagonai su kitais kroviniais.

Nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo" yra sulaukusi 7673 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 6021 krovinių vežimo paraiškos. 1282 paraiškos buvo atmestos. Beveik pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (544 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją