Iš viso praėjusią savaitė vežimo bendrovė sulaukė sulaukė 543 klientų paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 374 krovinių vežimo paraiškos. 26 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 143 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis.

Praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 290 vagonų su cheminėmis ir mineralinėmis trąšomis. Be to, bendrovė atmetė vežimo paraiškas 102 vagonams su anglimi, 26 vagonams konteinerių pervežimui, 25 vagonams su statybinėmis medžiagomis bei 3 vagonams su nafta bei jos produktais, pažymima pranešime.

Iš viso nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo“ yra sulaukusi 6574 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 5228 krovinių vežimo paraiškos. 1177 paraiškos buvo atmestos. Beveik pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (514 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją