„Kontrolieriai žiūrės atlaidžiau į tuos, kurie nespėjo papildyti Vilniečio kortelės. Vis dėlto, skirtos visos pajėgos, kad keleiviai galėtų pasikeisti ir papildyti korteles, sutarėme su platintojais ir šeštadienį veiks per 130 kioskų, sekmadienį – daugiau kaip 80. Be to, nemažos dalies kioskų darbo laikas pratęstas iki 23-24 valandos“, - dėsto „Susisiekimo paslaugų“ direktorius Gintas Bliuvas.

„Susisiekimo paslaugos“ prisiima nepelnytus nuopelnus, šitą iniciatyvą parodėme mes: sekmadienį dirbs 55 kioskai. Anksčiausiai kioskai darbą pradės 7 valandą ryto, priklausomai nuo vietos, o vėliausiai darbą baigs 24 val. nakties”, - sako „Lietuvos spauda“ elektroninių produktų grupės vadovas Nerijus Orvidas.

Pasak jo, ilgiau dirbantys “Lietuvos spaudos” kioskai veiks visose sostinės vietose, o ilgiausiai kioskai dirbs Gedimino prospekte, Katedros aikštėje tiek šeštadienį, tiek sekmadienį.

„Penktadienį grafikas nesikeičia, šeštadienį didžioji dalis kioskų dirbs prailgintu darbo laiku, o papildomai jų dirbs ir sekmadienį. Be to, mes išsiuntėme į prekybos vietas beveik 2 tūkst. kortelių su jau papildytais studentų ir moksleivių važiavimo bilietais, jos jau yra gali būti iškarto keičiamos į senąjį elektroninį bilietą, sumokant 20 litų už mėnesio bilietą, tokių prekybos vietų yra aštuonios“.

Jau papildytos „Vilniečio kortelės“ bus platinamos Sodų g. 22, Saulėtekio al. 18, Justiniškių g. 91, Lelevelio g. 2, Žirmūnų g. 87 ir g. 2, Pylimo g. 21 ir Didlaukio g. 59A.

“Į šitas aštuonias vietas vairuotojai jau vežioja pripildytas korteles”, - dėsto jis.

Penktadienį Lietuvos spaudos kioskai dirba iki 20-21 val., tačiau sostinės centre – Gedimino pr. Ir Šventaragio g. - veikia ir iki 23 val. dirbantys padaliniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)